Σχετικά με εμάς

Η απόφαση και το ξεκίνημα

 

Στην μαγευτική και ιστορική Κάτω Βέργα, η οικογένεια μας το 2009 πήρε την απόφαση να ξεκινήσει την παραδοσιακή ταβέρνα Αγριλιά.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τον ανταγωνισμό ενός τέτοιου εγχειρήματος, με πολύ κόπο, προσπάθεια και αγάπη γιαυτό που κάνουμε καταφέραμε να μπούμε στις προτιμήσεις των ντόπιων αλλά και ξένων τουριστών.

Ετσι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο σε εσάς και πιστεύουμε πως θα μείνετε με τις καλύτερες αναμνήσεις και από το φαγητό αλλά και από την μαγευτική θέα και τον περιβάλλοντα χώρο που δημιουργήσαμε για εσάς!

 

 

Ποιότητα

Ολα ξεκινούν από την ποιότητα

Είμαστε ότι τρώμε!

 

 

Όταν πρόκειται για φαγητό, όλοι έχουν γνώμη. Τρώτε λοιπόν όπου ξέρετε και γνωρίζετε ότι θα σας προσέξουν .

Έχοντας νικήσει τον ανταγωνισμό στις λεπτομέρειες, πιστεύουμε ότι κάνουμε πράξη όσα λέμε για να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα.

Έτσι, έχουμε θέσει ως στόχο να βελτιώσουμε και να τελειοποιήσουμε την πράξη της κατανάλωσης με κάθε τρόπο, μέχρι τις καλύτερες λεπτομέρειες.

 

 

Θέα

Δεν είναι μόνο η γεύση σημαντική είναι και τα μάτια

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δρόμος προς την ψυχή είναι μέσα από τα μάτια όχι το στόμα.

 

Σίγουρα σε εσάς όπως και σε εμάς αρέσει παράλληλα με το φαγητό μας να έχουμε και ένα όμορφο περιβάλλον καθώς και μία όμορφη θέα.

Γιατί όχι λοιπόν να μην το απαιτήσετε! Δεν υπάρχει πιο χαλαρωτική στιγμή από το να μοιράζεσαι με την παρέα σου καλό φαγητό, ποτό και μια όμορφη θέα.

Οι συζητήσεις γίνονται πιο θερμές, οι παρέες ενώνονται και το κέφι απογειώνεται!

 

 

 

Εμπειρία

Σε κάτι που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Όταν πρόκειται για ωραίες εμπειρίες, όλοι θέλουν να τις ζήσουν. Σας προσκαλούμε λοιπόν στην Αγριλιά για μία από αυτές!

Θέλοντας και εμείς να σας γνωρίσουμε από κοντά, πιστεύουμε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να περάσετε όμορφα.

Απολαύστε λοιπόν την μαγευτική μας τοποθεσία σε συνδυασμό με την φιλοξενία και το φαγητό και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα.